Rozhovory články

Marek Fašiang

Herec Marek Fašiang: Dcérka zvláda naše rodičovské prešľapy

Slovenský Harry Potter, veterinár Tomáš z Oteckov, moderátor i podnikateľ. Marek Fašiang sa dlho „skrýval“ v dabingu, no televízny seriál mu osudovo zasiahol nielen do pracovného, ale aj súkromného života. Na „pľaci“ spoznal svoju partnerku Terezku Bizíkovú a stal sa otcom. Prečo spáva v inej izbe ako jeho dievčatá a čo ho najviac prekvapilo na malom bábätku? Čítať viac..

Tatiana Žideková

Tatiana Žideková: V živote je dôležitý balans

Pohyb a móda sú Tatiane blízka odmala. Jej hobby sa stalo prácou a s nadšením jej vlastným inšpiruje na svojom profile ženy k tomu, aby sa cítili dobre. Lebo keď je spokojná mama, dieťa je na tom rovnako. Za šťastným úsmevom na sociálnych sieťach nie sú filtre, ale spokojný život, len vtedy je uveriteľný. Taký je ten Tatianin. Čítať viac..

Ivanka Gáborík

Ivana Gáborík: Každý príbeh narodenia je iný

Ďalšie krásne dievčatko obohatilo život rodiny Gáboríkovcov a tak, ako vo všetkých rodinách, aj v Ivankinej sa novému človiečikovi prispôsobil celý doterajší režim. Každé dieťatko má svoj vlastný príbeh narodenia a tak to cíti aj Ivana: „Pri Belle som mala obavy, ako to zvládnem. Pri Leii to šlo už hladšie. Od prvej chvíle, čo som ju držala v náručí, som si to užívala. Lebo som vedela, že ten malý človiečik nepotrebuje veľa. Stačí mu pozornosť a nekonečná láska.“ Čítať viac..

Lívia Halmkan

Manželstvá z tlakového hrnca: Ženy často vnímajú pozeranie porna ako neveru

Grafická dizajnérka s dvomi deťmi a mužom Angličanom, Lívia Halmkan, patrí nepochybne medzi Inšpiratívne ženy. Záleží jej na kvalite života mladých ľudí a rozhodla sa byť v tejto oblasti aktívna. Prichádza do škôl, robí semináre pre rodičov. So svojím projektom Tlakový hrniec otvára témy, ktorých sa obávajú najmä rodičia alebo témy, ktoré radšej všetci nechávajú ukryté niekde na dne (hrncov ich životov). Čítať viac..

Šťastné deti

Učiteľka Kristína: Verím v šťastné deti

Dnes vám predstavíme výnimočnú učiteľku Kristínu Domáňovú (33 r.). V minulosti učila na Islande, kde založila školu pre slovenské deti. Svoju lásku k deťom a učeniu pretavila do platformy Šťastné deti, kde napĺňa svoj sen o rozvíjaní detí. Čítať viac..

Mária Podhradská Čačíková

Mária Podhradská (Čačíková): Mamy v nás nechávajú silné odkazy

Srdiečko, ktoré má Spievanka namaľované na líci, je veľké. Musí také byť, lebo deti – a vlastne všetci – potrebujeme veľa lásky. Aby sme boli šťastní, aby sme boli silní a pokorní a ctili si život taký, aký je. Mária je žena, ktorá na láske postavila svoj život, tak kariérny ako aj rodinný a partnerský. V období, ktoré nie je pre jej rodinu jednoduché, si stále dokáže povedať – so zlým prichádza aj veľa dobrého. Čítať viac..

Článkov: 98