Rozhovory články

Thomas Puskailer: Každý deň ďakujem za svoju rodinu

Thomas Puskailer: Každý deň ďakujem za svoju rodinu

Jeho široký úsmev a šarmantný prízvuk vás odzbrojí. Thomasov neopakovateľný prejav je povestný a ľudia sa v jeho spoločnosti cítia dobre. "Som vďačný za ten zázrak. Ďakujem, že je všetko toto možné,“ konštatuje na margo svojej čoskoro päťčlennej rodiny. Čítať viac..

Mama 8 detí Nika Macinská: Nároky na mamy sú obrovské

Mama 8 detí Nika Macinská: Nároky na mamy sú obrovské

Najťažšie zo všetkého bolo pre mňa stratiť dieťa. Môj syn Filip zomrel tesne po tom, ako si v škole vyzdvihol maturitné vysvedčenie. Mal mať život pred sebou. Namiesto toho zomrel. Nemyslím, že som sa s týmto vyrovnala. Neviem, či sa s tým dá vyrovnať. Snažila som sa len postupne prijať fakt, že tu už nie je. Čítať viac..

Viktória Spišáková

Viktória Spišáková: Dieťa nás v ničom neobmedzuje

„Je to len v našich hlavách, či budeme robiť program iba pre svoje dieťa, alebo si zvolíme, že bude dieťa súčasťou našich životov, toho čo máme radi, aby sme aj my z toho mali radosť a neboli frustrovaní,“ konštatuje čoskoro dvojnásobná mama, Viki Spišáková. Čítať viac..

Dominika Jurena (Stará): Žijem to, v čo verím

Dominika Jurena (Stará): Žijem to, v čo verím

Tvár, ktorú si pamätáme z legendárnej prvej Superstar. 16 ročné dievča, ktoré očarilo Slovensko, išlo za skúsenosťami až za veľkú mláku. Neboli to márne roky, aj keď s ťažším dopadom. „Všetko sa deje tak, ako má,“ konštatuje dnes už Dominka Jurena, mama ročného Miška a onedlho aj druhého bábätka. Čím žije dnes? Čítať viac..

Článkov: 103