Články

Mami drink – nápoj pre mamičky

PR článok: Možno ste to práve vy, ktorá práve zažívate jedno z najkrajších období v živote ženy – tehotenstvo a následne i materstvo. Počas tehotenstva sa mnohé veci vo vašom tele menia. Správna výživa a dôsledné dodržiavanie pitného režimu naberá na význame práve v tomto období, keďže ovplyvňuje nielen zdravie vás ako matky, ale aj vášho budúceho dieťatka. Čítať viac..

Míľa pre mamu 2008

Najväčšia oslava Dňa matiek na Slovensku sa začne 10.mája oficiálnym štartom o 16,00 hodine v 29 mestách a obciach. Míľa pre mamu, ktorú organizuje Únia materských centier v spolupráci s 38 materskými centrami je podujatím organizovaným mamami pre mamy. Čítať viac..

Nie sú piškóty ako piškóty!

PR článok: Slatinské piškóty detské sú iné ako bežné piškóty. V čom? Sú zložené len z vajec, múky, trochy cukru a čistého podpolianskeho vzduchu. Neobsahujú chemické prídavné látky ani kypriaci prášok. A už vôbec žiaden tuk! Čítať viac..

Európsky deň melanómu v Slovenskej republike

Malígny melanóm je jedným z najčastejších zhubných nádorov, ktorého incidencia sa stále zvyšuje najmä u mladých ľudí. V každom prípade je však detekovateľným nádorom. Cieľom dermatológov je odhaliť malígny melanóm včas, teda v štádiu, ktoré je úspešne liečiteľné. Čítať viac..

Ako sme sa prestali báť búrky

Jar je v plnom rozkvete a s ňou prichádzajú aj prvé tohtoročné búrky. Včera nás búrka zastihla v materskom centre. Sotva sme došli keď sa ozvalo prvé zahrmenie. Môj 4-ročný syn okamžite nechal všetky hračky a utekal sa ku mne schovať. Čítať viac..

Strata dieťaťa

Nedávno som dočítala veľmi peknú knihu a nedá mi nepodeliť sa s Vami o svoje pocity. Volá sa Deti môjho života a je o živote detí na detskom oddelení onkológie v Bratislave. Čítať viac..

Článkov: 10087