Články

NAJhoršie vianočné darčeky

NAJhoršie vianočné darčeky

Jasné, Vianoce nie sú o darčekoch. Sú o láske, rodine, pokoji a pohode. ALE priznajme si, že darčeky sú pre každého z nás dilemou a ich výberu venujeme istý čas. Niekto pár hodín, iný pár týždňov... Napriek našej snahe, nie vždy to vypáli dobre. Čítať viac..

zázraky, Vianoce, Ježisko, darčeky, prekvapenie, stromček, vôňa

Verte v zázraky!

Tento december je to už 10 rokov, odkedy máme iné Vianoce. 10 rokov pečiem pre moje dieťa, neskôr deti. Ten istý čas u nás žiaria detské oči, najskôr jeden pár, potom druhý, a už tri roky aj tretí. Je to kúzelné! Čítať viac..

Magické vianočné dekorácie

Magické vianočné dekorácie

Skôr ako zazvoní magický zvonček a deti sa k stromčeku radostne rozbehnú, celý interiér treba zaodiať do trblietavej nádhery. Adventné vence, svietniky či ostatné vianočné dekorácie patria k atmosfére Adventu i Vianoc. Čítať viac..

matka roka, puberta, deti, mutovanie

Matka roka: Na toto ma nikto nepripravil!

Pamätám si, ešte v čase, keď bol najstarší syn škôlkar, mi jedného dňa položil čudnú otázku. „Mami a keď budem v tej puberte, nebudem musieť chodiť do školy?!“ Zasmiali sme sa celá rodina, krpec si predstavoval pubertu ako infekčnú chorobu! Čítať viac..

Vianoce bez stromčeka

Vianoce bez stromčeka

Ťažko tomu uveriť, ale naozaj sú rodiny, ktoré Vianoce neprežívajú. Nevnímajú vône, chute, štedrosť sviatočných dní. Nedoprajú ich ani deťom. Čítať viac..

Vianoce v pohode: 6 dní do VIANOC!

Vianoce v pohode: 6 dní do VIANOC!

Tu už naozaj prihára. Ale zostaňte pokojné, ak ste išli podľa nášho harmonogramu, zostáva už naozaj iba zopár maličkostí. Ak ste aj všetko nestihli, tiež nemusíte mať obavy. Vianoce prídu tak či tak. Čítať viac..

Článkov: 10039