Články

Spálne

Spálňa – miestnosť, v ktorej oddychujeme a čerpáme energiu do nového dňa. Bez spánku sa žiť nedá a keďže človek prespí asi jednu tretinu svojho života, je to naozaj celkom slušne strávený čas... Čítať viac..

Výchova k zodpovednosti

Prečo sú moje deti také nezodpovedné? Aj vy si pričasto kladiete túto otázku? Zdajú sa vám deti akési zábudlivé, nesústredené, „rozlietané“? Čítať viac..

Ako nás Nelinka prekvapila

Aké je to mať dve deti? Vŕtala mi v hlave stále otázka. Bola som však presvedčená, že jedno dieťa mi bohato stačí, veď na dnešné pomery je aj to dosť. Čítať viac..

5G na doma

5G internet na doma? Prečo nie

Slovenský telekomunikačný operátor SWAN, v spolupráci s mobilným operátorom 4ka, prinášajú ako prví na Slovensko čisto fixný neobmedzený internet pre domácnosti prevádzkovaný na najmodernejšej 5G sieti. Čítať viac..

Obývacia izba

Obývacia miestnosť je miesto, kde sa stretávame po uponáhľanom dni a každý člen rodiny by si v nej mal nájsť pohodlné miesto. Pre rodičov býva často symbolom relaxu oddych na pohodlnej sedačke, deti zase milujú hry uprostred koberca – či už spolu s rodičmi, alebo aspoň v ich blízkosti. Čítať viac..

Ohýbaj ma mamko

Pre všetkých, ktorí sa chcú dozvedieť, aké to bolo byť dieťaťom pred sto rokmi, pripravilo Slovenské národné múzeum zaujímavý výstavný projekt nazvaný Ohýbaj ma mamko. Čítať viac..

Článkov: 10482