Svätý Mikuláš na doskách Mestského divadla

Redakcia | 26. november 2010

Každému detskému divákovi prinesie Mikuláš malý sladký darček, o dobrú náladu a zábavu sa postarajú anjeli a čertíci, ktorí rozohrejú parket a pozvú Vás na skvelú detskú diskotéku!

5.12. 2010, nedeľa, 15.00
LASTOVIČIE ROZPRÁVKY
Stanislav Štepka
Radošinské naivné divadlo
Vstupné:
5 €
Réžia: Kamil Žiška
Hrajú: Maruška Nedomová / Lujza Schrameková, Andrea Martvoňová, Kristína Farkašová, Mojmír Caban, Richard Felix, Daniel Fischer

Uprostred vydareného leta sa spriatelili lastovičky s deťmi a s babkou a vydali sa spolu na nevídaný dobrodružný výlet, na ktorom zažili veľa neuveriteľných veselých príhod. Deti s lastovičkami sa nielen spolu zahrajú, ale si s detskými divákmi v divadelnej sále aj zaspievajú zopár pekných pesničiek a budú sa spolu učiť snívať, vymýšľať, spievať, tancovať a objavovať krásne malé detské svety.

Po skončení predstavenia pristane na doskách Mestského divadla rozprávkový sprievod - Mikuláš so svojou veselou družinou!  Každému detskému divákovi prinesie Mikuláš malý sladký darček, o dobrú náladu a zábavu sa postarajú anjeli a čertíci, ktorí rozohrejú parket a pozvú Vás na skvelú detskú diskotéku!

Príďte na Mikulášsku veselicu do Mestského divadla! Tešíme sa na Vás!

Podrobný program na www.mestskedivadlo.sk


Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: