Články

Míľa pre mamu 2008

Najväčšia oslava Dňa matiek na Slovensku sa začne 10.mája oficiálnym štartom o 16,00 hodine v 29 mestách a obciach. Míľa pre mamu, ktorú organizuje Únia materských centier v spolupráci s 38 materskými centrami je podujatím organizovaným mamami pre mamy. Čítať viac..

Mami drink – nápoj pre mamičky

PR článok: Možno ste to práve vy, ktorá práve zažívate jedno z najkrajších období v živote ženy – tehotenstvo a následne i materstvo. Počas tehotenstva sa mnohé veci vo vašom tele menia. Správna výživa a dôsledné dodržiavanie pitného režimu naberá na význame práve v tomto období, keďže ovplyvňuje nielen zdravie vás ako matky, ale aj vášho budúceho dieťatka. Čítať viac..

Nie sú piškóty ako piškóty!

PR článok: Slatinské piškóty detské sú iné ako bežné piškóty. V čom? Sú zložené len z vajec, múky, trochy cukru a čistého podpolianskeho vzduchu. Neobsahujú chemické prídavné látky ani kypriaci prášok. A už vôbec žiaden tuk! Čítať viac..

Európsky deň melanómu v Slovenskej republike

Malígny melanóm je jedným z najčastejších zhubných nádorov, ktorého incidencia sa stále zvyšuje najmä u mladých ľudí. V každom prípade je však detekovateľným nádorom. Cieľom dermatológov je odhaliť malígny melanóm včas, teda v štádiu, ktoré je úspešne liečiteľné. Čítať viac..

Ako sme sa prestali báť búrky

Jar je v plnom rozkvete a s ňou prichádzajú aj prvé tohtoročné búrky. Včera nás búrka zastihla v materskom centre. Sotva sme došli keď sa ozvalo prvé zahrmenie. Môj 4-ročný syn okamžite nechal všetky hračky a utekal sa ku mne schovať. Čítať viac..

Strata dieťaťa

Nedávno som dočítala veľmi peknú knihu a nedá mi nepodeliť sa s Vami o svoje pocity. Volá sa Deti môjho života a je o živote detí na detskom oddelení onkológie v Bratislave. Čítať viac..

Článkov: 10387