Prvé rôčky a prvé krôčky: ako si tieto vzácne momenty uchovať natrvalo

PR článok | 26. október 2009

Poradíme vám, čo všetko zo svojich fotiek môžete vyčarovať a prekvapiť svojou tvorivosťou samú seba i svoje okolie.

 

 

Pamätáte si ešte na staré časy, keď ste doma z času na čas vytiahli zaprášený album (v menej poriadnych rodinách to zvykla byť veľká kartónová škatuľa) a spoločne si prezerali fotografie? Tu sme sa s oteckom zoznámili, tu sú svadobné (ach, dievčatá, obdivovali sme svoje mamičky v bielych šatách) a tu si už na svete ty, tvoje prvé narodeniny, prvá trieda...

Povedzte, máte podobné pocity pri prezeraní fotografií na monitore svojho počítača? Ako často sa vraciate k fotografiám uložených na CD nosičoch alebo na pevnom disku? A viete vôbec, kde máte uložené svoje fotky spred troch, štyroch rokov?

Ak aj vy patríte k nenapraviteľným konzervatívcom a myslíte si, že fotografie sa stávajú skutočnými až vo „fyzickej“ podobe, máme pre vás dobrú správu: nie ste v tom sama. A poradíme vám, čo všetko zo svojich fotiek môžete vyčarovať a prekvapiť svojou tvorivosťou samú seba i svoje okolie.

CEWE Fotokniha

Dnes je už samozrejmosťou, že digitálne fotografie rôznych rozmerov až do 50 x 75 cm môžete odoslať na spracovanie aj cez internet. Všetky potrebné informácie a prehľad formátov nájdete na stránke www.fotolab.sk.

Ale čoraz viac svojich priaznivcov si získava i CEWE Fotokniha – vaše fotografie ako skutočná kniha. Už nemusíte kupovať fotoalbumy a fotografie zakladať. V jednoduchom softvéri si sami pripravíte grafický návrh fotoknihy zo svojich vlastných fotografií a potom ju cez internet odošlete na spracovanie do fotolaboratória, kde ju kvalitne vytlačia a zviažu, presne ako naozajstnú knihu. A samozrejme už od jedného výtlačku. Každá kniha je teda úplný originál, pripravená vami a podľa vášho vkusu.

 

•  •  •

 Zaujalo vás to a radi by ste to vyskúšali? Tak ideme na to pekne systematicky v jednotlivých krokoch:

  • 1. Zo stránky www.fotolab.sk si stiahnite bezplatný softvér Môj CEWE Fotosvet. Inštalácia je jednoduchá, stačí odklikať jednotlivé kroky.
  • 2. Otvorte softvér a vyberte si formát fotoknihy, ktorý vám najviac vyhovuje.
  • 3. Teraz môžete začať so samotným vytváraním fotoknihy, v čom vám bude nápomocný zabudovaný asistent.
  • 4. Ďalej fotografie môžete ľubovoľne premiestňovať, upravovať, otáčať, pridávať vlastné texty, meniť pozadia atď.
  • 5. Všetko si priebežne ukladajte a keď ste s prácou hotová, pristúpte k objednávke.
  • 6. Hotovú fotoknihu si môžete vyzdvihnúť v jednej z viac ako 400 Fotolab zberní na Slovensku alebo si ju necháte zaslať poštou.

 

 

Pre prehľadnosť ešte na záver uvádzame vybrané formáty, väzby a orientačné ceny. Úplnú ponuku a najaktuálnejší cenník nájdete priamo v softvéri Môj CEWE Fotosvet.

 Náš tip: zaregistrujte na odoberanie noviniek na stránke www.fotolab.sk a budete pravidelne dostávať informácie o aktuálnych ponukách a cenových akciách.

 

FormátObálkaPapierPočet stránCena od
Fotozošit 14x13 cmmäkká150g/m226-507,95 €
A4 na výšku 21x28 cmplátenná200g/m226-13024,95 €
Štvorcová 21x21 cmtvrdáfotopapier26-8229,95 €
A4 na šírku (panoráma)tvrdáfotopapier26-8232,95 €
XL štvorcová 30x30 cmtvrdáfotopapier26-8249,95 €
XXL panoráma 42x30 cmumelá koža250g/m226-13099,95 €


Nabudúce vám ukážeme, ako môžete zo svojich fotografií urobiť naozajstný obraz na pravom maliarskom plátne, ako si vytvoríte vlastný kalendár zo svojich fotografií, či ako z fotografií môžete pripraviť originálne darčeky.

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: