Články

Telo ako dôkaz

Veľa ľudí má permanentný problém s chudnutím a tvarovaním postavy. Často aj zhodia nejaké kilá, ale efekt je krátkodobý. Podstata vitálnej a zdravo vyzerajúcej postavy totiž spočíva v hlave – v našom mozgu. Čítať viac..

Očkovanie vs. slobodná voľba rodičov

Téma očkovania je kontroverzná. Každoročne sa u nás narodí okolo 50-tisíc detí. Ich rodičia stoja pred dilemou – na jednej strane chcú pre svoje deti dobro, na druhej strane je nemožné, aby boli slepí a hluchí voči správam, ktoré úplnú bezpečnosť očkovacích vakcín spochybňujú. Čítať viac..

Šiesty ročník Behu pre život štartuje už túto sobotu!

Najväčšie športové charitatívne podujatie na Slovensku Beh pre život štartuje už o päť dní svoj šiesty ročník! V sobotu 4. mája 2013 o 11.00 hod. sa na Partizánskej lúke v Bratislave uskutoční prvý zo šiestich tohtoročných celoslovenských behov pre podporu výskumu liečby rakoviny. Nadácia Tesco venuje všetky vyzbierané príspevky a štartovné na kúpu nového špičkového prístroja na výskum rakoviny NanoSight. Bežcov z Bratislavy a okolia prídu na štart podporiť patróni projektu herec Jozef Vajda a medzinárodná prezentérka aerobicu Lucia Medeková. Do zbierky sa budú môcť zapojiť všetci ľudia s dobrým srdcom počas mája a júna aj v Banskej Bystrici, Prešove, Nitre, Žiline a Trenčíne. Na všetkých účastníkov čaká okrem bohatého sprievodného programu aj občerstvenie, symbolická medaila v cieli a skvelý pocit z pomoci pre dobrú vec. Čítať viac..

Špičkové svetové nemocnice dostupné aj Slovákom

Od 1. apríla 2013 prináša Allianz - Slovenská poisťovňa na slovenský trh absolútnu novinku v podobe poistenia Allianz Best Doctors. Tento unikátny produkt v prípade vážnych diagnóz zabezpečí a finančne pokryje prvotriednu zdravotnú starostlivosť     v špičkových svetových zdravotníckych zariadeniach. Liečba v prestížnych zahraničných nemocniciach a konzultácia s najlepšími svetovými odborníkmi na dané choroby sa tak stáva dostupná pre každého. Čítať viac..

Nová kolekcia adidas spája dievčatá a inšpiruje na nové rekordy

adidas uvádza novú ženskú kolekciu  v rámci kampane #mygirls, ktorá je oslavou života a priateľstva. V duchu novej kolekcie zároveň pozýva dievčatá a mladé ženy na vytvorenie jedinečného tanečného rekordu – najviac tancujúcich dievčat na jednom mieste so špeciálne pripravenou choreografiou na tému #mygirls. Čítať viac..

Motýľom nik nerozkáže – nová premiéra v MDPOH

Mestské divadlo P. O. Hviezdoslava predstaví v apríli svoju ôsmu vlastnú divadelnú inscenáciu. Je ňou divadelné spracovanie knižnej predlohy Leonarda Gersheho – Motýľom nik nerozkáže (Butterfly are free), ktoré malo svoj divadelný krst na slávnom Broadway v roku 1969. Hra bola vyhodnotená ako najlepšia americká hra roku (v divadle bola uvádzaná neuveriteľné tri sezóny a herci odohrali viac ako 1 100 predstavení). Skvelý námet sa čoskoro dočkal i filmového spracovania, v ktorom si v roku 1972 zahrala Goldie Hawn a film získal tri nominácie na Oscara. Čítať viac..

Čítať Mama a ja sa oplatí!

Šetrite s nami! Kúpte si aprílové Mama a ja a využite zľavy v predajniach PREDETI! Zľavové kupóny v hodnote 126 Eur na vybrané produkty vám prinášame v našom aktuálnom vydaní! ...veď - Kto šetrí, ma za tri... ;-)Príjemné míňanie (a šetrenie zároveň)! redakcia Čítať viac..

Mamina láska

Pošlite tú naj fotografiu (najzábavnejšiu, najkrajšiu, najmilšiu), ktorá zachytáva jedinečný moment mamy a dieťaťa! Čítať viac..

Článkov: 10491