Dvojčatá a trojčatá sa opäť stretnú vo Valčianskej doline

Redakcia | 24. apríl 2013

2. celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat, podporené „Protetika KIDS“ sa pokúsi prekonať rekordy z minulého roka.

2. celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat, podporené „Protetika KIDS“ sa pokúsi prekonať rekordy z minulého roka

Dvojčatá a viacerčatá z celého Slovenska sa aj tento rok stretnú vo Valčianskej doline (okres Martin). V poradí 2. celoslovenské stretnutie dvojčiat a viacerčiat, podporené „Protetika KIDS“, sa uskutoční v sobotu 8. 6. 2013. Nevšedného podujatia sa môžu zúčastniť všetky rodiny s dvojčatami a viacerčatami či dospelé dvojčatá so svojimi rodinami, a budú mať tak možnosť opäť sa stretnúť, spoznať sa a vymeniť si svoje skúsenosti, radosti aj starosti a hlavne zabaviť sa.

Počas celého dňa bude pripravený pestrý program pre deti i rodičov a, samozrejme, nebude chýbať spoločné fotografovanie. „Pokúsime sa prekonať minuloročné rekordy „Najväčšie stretnutie dvojčiat“ a „Najväčšie stretnutie trojčiat“, a pripravujeme jedno obrovské prekvapenie pre návštevníkov v podobe vytvorenia jedného nového rekordu,“ informujú organizátori stretnutia. Okrem toho organizátori pripravujú detské divadelné predstavenie, jazdu na koníkoch, detské súťaže „Hľadanie pečiatok“, maľovanie na tvár, predstavenie kúzelníka, skákacie hrady, trampolíny a mnohé ďalšie prekvapenia. Stretnutie oficiálne začína o 10.00 hod., predpokladaný koniec akcie je o 16.30 hod.

Na druhom ročníku špeciálne uvítame aj súrodencov dvojčiat a viacerčiat, aby sa vzájomne podelili o svoje postavenie v tak trošku „inej“ rodine,“ dodávajú organizátori. V rámci rôznych súťaží si budú môcť zasúťažiť mimoriadne len súrodenci dvojčiat a viacerčiat, aby sa aj oni cítili výnimočne. Organizátori veria, že  minuloročný rekord v návštevnosti sa podarí prekonať. V súčasnosti je prihlásených už 202 rodín, pričom minulý rok prišlo do Valče 182 rodín. „Ide o ojedinelé podujatie, a my sa k nemu radi pripojíme. Tešíme sa, že môžeme byť súčasťou nezvyčajných rodinných stretnutí. Zdravá rodina,  zdravé deti a zdravý životný štýl sú základom filozofie našej spoločnosti,“ hovorí Ľubomír Pištek, generálny riaditeľ Protetika, a. s.

Vstup na túto akciu bude tak ako minulý rok bezplatný a všetci registrovaní účastníci dostanú reklamnú tašku s milými darčekmi. Moderátorkami tohto nevšedného stretnutia budú Bibiana Ondrejková a Zuzana Vačková.

Podľa PR manažérky podujatia Jany Gregorovičovej vznikla myšlienka celoslovenského stretnutia v skupine mamičiek dvojčiat na internete. Táto má v súčasnosti 750 členov a počet každým dňom narastá. „Mamičky si prostredníctvom tejto skupiny organizujú menšie regionálne stretnutia, tu padol aj návrh urobiť celoslovenské stretnutie, kde by sa tieto mamičky mali možnosť stretnúť, spoznať sa osobne a vymeniť si svoje skúsenosti. Stretnutie sme sa rozhodli urobiť opäť vo Valčianskej doline preto, lebo množstvo účastníkov vyjadrilo svoje želanie usporiadať ho na rovnakom mieste – v strede Slovenska,“ dodala Jana Gregorovičová.

„Príprava tejto akcie vôbec nie je jednoduchá, keďže my, organizátorky, sme mamičky na rodičovskej dovolenke a  musíme sa predovšetkým starať aj o svoje deti. Organizácii venujeme všetok svoj voľný čas. Minuloročná akcia bola úžasným zážitkom pre všetkým zúčastnených a veríme, že tento rok prekonáme všetky očakávania,“ hovorí Andrea Hoštáková, koordinátorka akcie a administrátorka stránky www.dvojickovo.sk.

Rodiny s dvojčatami a viacerčatami sa môžu prihlásiť na e-mail: dvojickovo@opp.sk.

Viac informácii nájdete na: www.dvojickovo.sk, www.facebook.com/stretnutiedvojciataviacerciat2013.

Hlavným mediálnym partnerom je časopis MAMA a ja.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: