Články

Ako najlepšie vybrať záujmový krúžok? S rozvahou ...

Flauta, cvičenie, keramika alebo angličtina? Otázka vyplnenia voľného času našich detí nie je jednoduchá. Ak sa opýtate svojho dieťaťa a dobre si ponúkané možnosti premyslíte, šanca na úspech je vysoká. Premýšľate, ako medzi plávanie a výtvarný napchať počítačový krúžok? Zadržte a predovšetkým v prvom rade zvážte, či vaše dieťa bude naozaj toto všetko robiť s radosťou a či aspoň jeden deň po škole nechce len tak oddychovať. Čítať viac..

Hľadáte ten správny šport pre svoje dieťa? Martina Moravcová odporúča plávanie.

S príchodom nového školského roka stoja mnohí rodičia pred otázkou, na aký šport majú prihlásiť svoje dieťa. Okrem zdravotných aspektov zvažujú aj tie finančné. Nie každý si totiž môže dovoliť splniť svojmu potomkovi sen o kariére v NHL, či o víťazstve Wimbledonu. Plávanie je skvelou alternatívou pre tých, čo majú finančný limit a chcú športovú aktivitu, ktorá maximálne vyhovuje stavbe detského tela. Čítať viac..

Štyri víťazstvá pre výrobky vlastnej značky dm Balea v 2. ročníku programu Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka 2013

Výrobky vlasovej kozmetiky dm značky Balea Professional a pleťovej kozmetiky dm značky Balea Nature boli ocenené v 2. ročníku marketingového programu Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka ako najlepšie novinky roku 2013, a to až v štyroch kategóriách. Víťazstvá si tak odniesli v kategórii šampóny, vlasová starostlivosť a styling, pleťové krémy a pleťová a čistiaca kozmetika. Ocenenia si na slávnostnej ceremónii prevzali sortimentná manažérka dm drogerie markt Silvia Bendžáková a vedúca oddelenia marketingu Ing. Nicol Noseková. Čítať viac..

Hrdý otec a malý krtkoman

Neviem, ako ostatné ľudské mláďatká, ale to naše viac ako ročné je majster minimalista. Na minimum skracuje spinkanie, pravidelne o pol šiestej ráno už bľaboce v postieľke a na rozdiel od rodičov má v sebe energie na vystrelenie rakety. To isté s prebaľovaním, kedy z gauča netrpezlivo uteká s pančuchami na pol žrde, teda na pol plienky, alebo s papaním, kedy sa posledné sústo zásadne prehĺta pri vyliezaní zo stoličky. Čítať viac..

Angličtina hr(ôz)ou?

Aj vy patríte medzi večných začiatočníkov v cudzích jazykoch? A predsa túžite vedieť niečo viac a dokonca naučiť to aj svoje deti? Možno sa budete čudovať, ale existuje mnoho spôsobov ako sa naučiť jazyk bez extra veľkej námahy. Tu je niekoľko typov, ako sa vy aj vaše dieťa môžete zlepšovať v cudzom jazyku: (príklady sú uvádzané v anglickom jazyku): Čítať viac..

Zostala jediná nádej

Na návštevu k lekárovi sme prišli pokojní a presvedčení, že nech už budú výsledky akékoľvek, zvládneme to. Obaja sme predsa dospelí, rozumní a rozvážni ľudia – žiadna panika nám teda nehrozí... Čítať viac..

Zúbky našich najmenších

Odkedy ste si z nemocnice priniesli váš malý uzlíček, prešlo už pár mesiacov. Všímate si, že vaše dieťatko viac sliní, niekedy je nepokojné, plačlivé, všetko by len hrýzlo a občas sa objaví zvýšená teplota. Vtedy takmer každý rodič hovorí : „Rastú mu/jej zúbky“... Čítať viac..

Článkov: 10018