Info články

Fitshaker vyzýva všetky ženy: Získajte sexy postavu do plaviek!

Fitshaker vyzýva všetky ženy: Získajte sexy postavu do plaviek!

Webová aplikácia Fitshaker.sk ponúka overený a účinný návod na schudnutie a formovanie postavy. Fitshaker je online fitko pre ženy. Na výber je viac ako 15 programov (joga, pilates, HIIT, gravit joga, mammy fitness, sexy body, loca dance, a ďalšie), pričom každý program obsahuje desiatky cvičebných videí zostavených na každý deň, ktoré natočili top slovenské a české trénerky. Čítať viac..

Veľká noc u nás i v zahraničí

Veľká noc u nás i v zahraničí

Jedny z najväčších sviatkov v roku majú po celom svete množstvo odtieňov svojho slávenia. Od pôvodných pohanských tradícií a kresťanských zvykov sa v mnohých krajinách prešlo až k (ne)typickej zábave, ako je hľadanie vajíčok v tráve. Čítať viac..

Veľkonočné čriepky

Veľkonočné čriepky

Obdobie veľkonočných sviatkov je pre mnohých z nás predovšetkým oslavou jari, návratu slnka a tepla, či prebúdzajúcej sa prírody. Ako pohanské sviatky jari a plodnosti Veľkú noc oslavovali už starí Slovania a Germáni, zvláštnu dôležitosť však majú v kresťanskom kalendári. Čítať viac..

Kedy môže dieťa začať jesť vajíčka?

Kedy môže dieťa začať jesť vajíčka?

Veľkonočný čas sa nám automaticky spája so symbolom jarnej plodnosti, s vajíčkom. Patrí vajce k potravinám, ktoré by sme mali zaradiť do stravy batoľaťa? Je pravdou alebo mýtom, že vajce spúšťa potravinovú alergiu? Čítať viac..

Článkov: 1833