Články

Poskladaj hasičom nové auto!

V nákupnom centre AVION Shopping Park v Bratislave môžu deti postaviť z miliónov kociek LEGO® hasičské auto v skutočnej veľkosti. Neprehliadnite - súťaž o stavebnicu LEGO®! Čítať viac..

Deň srdca

Slovenská nadácia srdca aj v roku 2010 pripravila v rámci podujatia MOST (Mesiac o srdcových témach) už štvrtý ročník Dňa srdca. Čítať viac..

Martinka

Viete, lepšie urobíte ak ju dáte do ústavu, lebo keď aj nezomrie, bude postihnutá, možno nikdy nebude rozprávať, ktovie, či bude chodiť, zničíte si život... Čítať viac..

Moja spoveď

V živote sú situácie, ktoré trpko ľutujeme, ale nedajú sa vrátiť späť. Musíme sa s nimi naučiť žiť a snažiť sa nájsť spoločnú cestu k riešeniu a tolerovaniu rozdielností. Čítať viac..

Túžba po domove

Je leto. Čas prázdnin, dovoleniek. Priestor na to, aby sme vybehli zo starých koľají a zmenili zaužívaný stereotyp. Čítať viac..

Tajomné tiene

Jedinečné stretnutie s významnými, ale i takmer zabudnutými postavami dávnych dôb je možné zažiť na hrade Červený Kameň prostredníctvom nového podujatia Tajomné tiene. Čítať viac..

Mojich sedem Top

Mojich sedem Top

Vyhlasujem top toho, čo sa v našej domácnosti udialo počas materskej dovolenky (ktorá ešte nie je úplne na konci), resp. top toho, čo dokázal môj syn. Čítať viac..

Článkov: 9969