Články

Dobrý detský program pre deti

Nie každé vysielanie pre deti je vhodné aj pre malých škôlkarov či predškolákov. S naším zoznamom môžete posúdiť, čo by vaše dieťa malo pozerať, a čo radšej nie. Detské vysielanie síce beží na niektorých programoch od rána do večera, ale nie každé vysielanie je odporúčania hodné. Čítať viac..

Zažite víkend plný športu a zábavy!

Bežecký víkend spojený s 2. ročníkom podujatia Volkswagen fun and run bude už tradične doplnený o bohatý sprievodný program. Sobotňajšie dopoludnie bude zamerané na aktivity a atrakcie pre všetky športuchtivé detičky. Popoludnie bude premiérovo patriť veľkej novinke a ťaháku tohtoročného podujatia "FIT DAY" s River Park Dance School. V nedeľu sa pobežia štafety pre dospelých, pričom v oddychových zónach vytvorených po celom River Park si spríjemnia víkend aj tí, ktorí prídu len povzbudzovať! Eufória opadne, svalovica ustúpi, ale medaila bude ešte dlho pripomínať príjemné spomienky na spoločné víťazstvo. Každý účastník dostane v cieli pamätnú medailu a po akcii si môže stiahnuť online diplom s názvom štafety a celkovým časom. Čítať viac..

Multikultúrna víkendovka pre deti s kardiologickým ochorením

V dňoch 10. až 12. mája 2013 sa 16 detí s kardiologickým ochorením zúčastní multikultúrneho pobytu v hoteli Severka v Zákopčí a prežijú tak víkend plný zážitkovo-vzdelávacích aktivít. Víkendovku realizuje Klub Detskej Nádeje, z programu Európskej komisie Mládež v akcii,  ako súčasť projektu „Čo sa v škole nenaučíš“. Projekt zahŕňa sériu štyroch pobytov pre deti s kardiologickým ochorením vo veku od 7 do 18 rokov, pričom každý z  nich bude zameraný na inú tému.  Čítať viac..

Kúzelnícky DEŇ DETÍ v MDPOH

Aj vaše deti milujú rozprávky? Zoberte ich na kúzelnícky Deň detí do Mestského divadla P.O. Hviezdoslava v Bratislave! Na detičky čakajú veselé pesničky, kúzelnícke triky, sladkosti i súťaže o krásne knihy z vydavateľstva Slovart. Čítať viac..

Telo ako dôkaz

Veľa ľudí má permanentný problém s chudnutím a tvarovaním postavy. Často aj zhodia nejaké kilá, ale efekt je krátkodobý. Podstata vitálnej a zdravo vyzerajúcej postavy totiž spočíva v hlave – v našom mozgu. Čítať viac..

Očkovanie vs. slobodná voľba rodičov

Téma očkovania je kontroverzná. Každoročne sa u nás narodí okolo 50-tisíc detí. Ich rodičia stoja pred dilemou – na jednej strane chcú pre svoje deti dobro, na druhej strane je nemožné, aby boli slepí a hluchí voči správam, ktoré úplnú bezpečnosť očkovacích vakcín spochybňujú. Čítať viac..

Článkov: 10023