Články

Hygiena rúk u detí

Deti. Sú zvedavé a najradšej by všetko preskúmali rukami, obchytali a vyskúšali na vlastnej koži. Do rúk zoberú špinavé predmety, ktorým by sa dospelí určite vyhli. Čítať viac..

Výživový stav dospelej slovenskej populácie

Z výsledkov sledovania výživového stavu dospelej slovenskej populácie vyplýva, že stravovanie pokračuje naďalej v intenciách vysokej spotreby živočíšnych tukov a bielkovín, čo má priamy vplyv na zvýšenie hodnôt nadváhy a obezity. Čítať viac..

Za rovné školstvo

Zavedenie normatívneho príspevku „na triedu“ vnesie do financovania všetkých škôl neporiadok, netransparentnosť, neprehľadnosť a prvky protekcionizmu. Poruší sa tým princíp spravodlivého financovania, zavedený v roku 2004, ktorým sa financujú náklady na vzdelávanie žiakov v základných a stredných školách rovnako bez ohľadu na to, kto je ich zriaďovateľom. Čítať viac..

Malý sebec

Posadila ho na koberček v detskej izbe a odišla. Malý – sotva ročný drobec – usedavo plakal a nevedel sa utíšiť. Nechápal, prečo mama odišla. Čítať viac..

Značka dm drogerie markt získala svetoznáme ocenenie Slovak Superbrands Award

Spoločnosť dm drogerie markt sa stala nositeľom ocenenia Slovak Superbrands Award v kategórii drogérie za rok 2014, ktoré udeľuje organizácia Superbrands Slovakia. Ocenenie je udeľované najlepším obchodným spoločnostiam pôsobiacim na Slovensku. Rozhodujú o ňom slovenskí spotrebitelia a expertná komisia Brand Council. dm tak má právo používať pečať ocenenia na všetkých svojich materiáloch a komunikačných kampaniach počas jedného roka.   Čítať viac..

Článkov: 10014