Mama články

Sneh vo vlasoch?

Zima, chlad, dážď a všetko ostatné, čo patrí k zimnému obdobiu, veľmi „nesvedčí“ ani pokožke našej hlavy, ani našim vlasom, na ktorých sa veľmi nepriaznivo objavia prejavy nosenia čiapok či klobúkov, veľké teplotné rozdiely medzi vnútorným a vonkajším prostredím a tiež stres, ktorý už akoby patril k dnešnému životnému štýlu. Čítať viac..

Moja milovaná... káva

Tajomstvá tohto nápoja sú už roky predmetom polemík. Dostupné informácie o pozitívnych, ale i negatívnych účinkoch kávy, máme už hádam všetci zhrnuté a prečítané. Jej zástancovia si neodpustia vôňu, chuť, účinky. Čítať viac..

M

Rakovina krčka maternice

Spomedzi známych druhov rakoviny je v poradí druhou najčastejšie sa vyskytujúcou formou. Pri hodnotení príčin úmrtí žien vo veku do 45 rokov zaberá na pomyselnom rebríčku 3. miesto... Čítať viac..

Očami mamy – dovolenka

Je úplne jedno, či sa s deťmi chystáte stráviť dva dni na chate, alebo týždeň pri mori. Z hľadiska počtu oblečenia, hračiek, potravín a liekov. Balenie je celá veda. Vyžaduje prísne logistické postupy, pri ktorých treba rátať s tým, že budú zmarené malými dravcami, ktorí číhajú na všetko, čo vložíte od kufra. Čítať viac..

Článkov: 3556