Mama články

Sex vo vzťahu

Dáš si sex? Áno sex. Téma už tak bežná a predsa tabu. Valí sa na nás z každej strany. Z plagátov, bilboardov, obrazoviek, internetu, ... Mladé dievčatá sa sexu obávajú a chlapci sa naň s obavami tešia. Nabudení pohľadmi na dokonalé telá hercov, spevákov, či modeliek sa mnohokrát bezhlavo vrhajú do nových zážitkov čím ďalej tým v skoršom veku. Česť výnimkám! Čítať viac..

Alfa princíp

Poznáte ju. Je taká akou nechcete aby bola. Väčšinou sa nachádza vo vašej blízkosti keď je vám to najmenej príjemné. Prípadne sa mihne v blízkosti muža, ktorý jej venuje nielen letmý pohľad. Vy viete, že nič z toho, lebo Ona by sa s takým ( akého vy máte) na rande nedohodla, ale predsa...načo sa tam obšmieta. Čítať viac..

Imunita - pomôžte telu brániť sa!

Mať dobrú imunitu je na nezaplatenie. Niektorí ľudia chytia každý bacil, ktorý sa okolo nich len mihne, a iní nedostanú ani obyčajnú nádchu počas celého roka. Prečo je to tak? A ako sa dokážeme „kvalifikovať“ z prvej uvedenej skupiny do druhej? Čítať viac..

9. september - „FAS deň“

Prvý FAS deň sa konal symbolicky - 9.9.1999. Číslica 9 nie je náhodná, pripomína celej spoločnosti riziko pitia alkoholu a všetky nastávajúce matky vyzýva, aby sa počas 9 mesiacov tehotenstva zdržiavali alkoholu. Čítať viac..

Článkov: 3560