Mama články

POZOR SÚŤAŽ!!!

POZOR SÚŤAŽ!!! Napíšte nám pod status na náš Facebook, čo vám váš dedko odovzdal do života a kniha Dedko rozprávaj môže byť vaša. Poteší nás aj lajk. Čítať viac..

Nakupujte v e-shope MAMA a ja

Vianoce v e-shope MAMA a ja  Nakupovať v pohodlí domova sme si už zvykli, jeden - dva kliky a hotovo, kuriérom až domov. A predsa ste sa boli v posledných týždňoch prejsť po nákupných centrách, že vyriešite Ježiška pre tento rok? Prišlo trochu malé zdesenie, že  kam, čo a hlavne, ako sa predrať cez tie masy? Áno vianočné nakupovanie je v plnom prúde a my máme plnú hlavu toho, čím potešiť svojich blízkych, skĺbiť to všetko s pracovnými povinnosťami, domácnosťou a starostlivosťou o našich drobcov. Čítať viac..

POZOR SÚŤAŽ!!!

POZOR SÚŤAŽ o pánsku vôňu ungaro masculin Stačí ak budete lajkovať na facebooku a my 01.12.2014 vyžrebujeme jedného z vás, ktorý získa toaletnú vodu ungaro masculin. Súťaž prebieha do 30.11.2014! Meno výhercu zverejníme 01.12.2014. Ak nám výherca do 03.12.2014 nepošle do správy na facebook stránke MAMA  a ja svoje údaje (adresu, e-mail a telefónne číslo), bude vyžrebovaný ďalší výherca.    Čítať viac..

25. november - Svetový deň enurézy

Svätá Katarína – suchá každá perina... Ešte ste o tomto porekadle nikdy nepočuli? Zrejme patríte medzi tých šťastlivcov, ktorí s nočným pomočovaním nemali nikdy problém. Mnohým deťom sa však dokáže postarať o smutné rána a spôsobiť psychickú traumu na celý život. Preto je 25. november – sviatok svätej Kataríny – vyhlásený za Svetový deň enurézy, teda nočného pomočovania. Má nám tak pripomenúť, že je medzi nami množstvo detí, ktoré sa ráno budia nešťastné v mokrej postieľke. Čítať viac..

Článkov: 3568