Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,275 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Pretrvávajúce problémy

    , Autor: Maleficent69

    Dobrý deň. Už som vám sem písala pred asi dvomi týždňami. Neustále mi pretrváva infekcia E.Coli, brala som dvojo antibiotík ktoré mi všetko iba zhoršili, teraz beriem nové balenie Gynoflor ale už aj tento liek mi len robí horšie, i keď mi pred tým pomáhal. Neviete, čím to je? Teraz beriem voľnopredajný liek Beliema Effect Plus, ten mi zaberal prvý týždeň ale teraz posledný deň sa začínam cítiť asi horšie. Ako keby mi nechceli zaberať lieky. Pociťujem časté nutkanie na močenie, aspoň každú hodinu, mám veľa belavého výtoku iba keď chodím na toaletu, menštruáciu som mala naposledy pred viac ako 2 týždňami.

    Ďakujem za odpoveď.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, príčin pretrvávania ťažkostí môže byť viacero. Takto sa Vám však neviem bližšie objektívne vyjadriť. Je vhodné realizovať urologické vyšetrenie, kultivačné vyšetrenie moču, zopakovať výter z pošvy, prípadne realizovať aj rozšírený mikrobiologický výter.

Podobné otázky

  • bolest pri milovani

    , Autor: odbornik6

    Dobry den,prosim o radu,mavala som pretrvavajuce problemy s vaginalnou mykozou, asi pred troma tyzdnami mi pri vysetreni zistili mykozu a zaroven zlateho stafylokoka,liecab ATM a ATB a vaginalnymi tabletkami.Kontrola ukazala ze vsetko je uz v priadku.Avsak aj napriek tomu okolie posvy a hrazda je sucha ked skusam kozu len jemne s prstami natiahnut tak to boli a mam pocit ze sa mi hradza natrhne.Neviem si predstavit co by sa dialo pri milovani ked to boli len pri slabom natiahnuti.V com moze byt problem?preco je ta koza sucha a citliva na tlak? postaci nejaka mast alebo je potrebne ist ku koznej pripadne ku gynekologicke?Mam 26 rokov a este som nemala porod.dakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň,
    suchá pokožka hrádze je veľmi pravdepodobne následok mykotickej infekcie. Navštívte lekára, ten podľa nálezu navrhne liečbu.