Mama články

Do plaviek?!

Do plaviek?!

Všetko to začalo nevinnou poznámkou môjho muža Maja o tom, či si pred našou dlho očakávanou a vysnívanou dovolenkou nechcem kúpiť nové plavky... Čítať viac..

O anjeloch v pekle

O anjeloch v pekle

Celé dni skladal anjel trpezlivo svoju skúšku, prichádzal znova a znova a Jurko plakal v jeho náručí stále menej, až sa jedného dňa usmial a vtedy anjelovi narástli krásne krídla a na krk dostal medailu s veľkým nápisom MAMA. Čítať viac..

Uložte si leto do pohárov

Uložte si leto do pohárov

Je zrejmé, že čerstvé ovocie je najchutnejšie a najzdravšie. Ten pocit, keď si priamo zo stromu oberiete slivky, marhule či iné ovocie zo záhradky a priamo pod stromom ho ihneď aj zjete, je na nezaplatenie. Myslite však aj na to, že v zimnom období, keď nie je dostatok sezónneho ovocia, oceníte domáci kompót, sirup, lekvár, či džem. Ponúkame vám pár skvelých tipov. Čítať viac..

M

Detská imunita

Dôležitosť správneho fungovania imunitného systmému je nesporná. Chráni náš organizmus pred škodlivými vplyvmi a chorobami. Mali by sme sa preto o ňu náležite starať. Vyhýbať sa všetkým jej nepriateľom a podporovať imunitný systém už od narodenia. Čítať viac..

Skutočný príbeh: Najkrajší darček

Skutočný príbeh: Najkrajší darček

Mala som 21 rokov, keď som prišla o svoje prvé bábätko, aj keď sme sa naň s priateľom veľmi tešili. V priebehu roku sme sa zosobášili a dúfali, že sa nám už konečne podarí otehotnieť, ale nešlo to. Čítať viac..

9 výhod rodičov dvojčiat

9 výhod rodičov dvojčiat

Byť rodičom dvojčiat alebo viacerčiat vždy predstavuje celú paletu skúseností, ktoré nás striedavo sprevádzajú životom, raz chvíľku hore, inokedy chvíľu dole. Aj keď zažívame náročné obdobia, je mnoho okamihov, keď sa ako rodičia dvojčiat cítime obdarení dvojitou radosťou a dvojitou dávkou šťastia. Poďme si zhrnúť radosti života rodičov dvojčiat. Čítať viac..

M Môže mať dieťa chorobu z bozkávania?

Môže mať dieťa chorobu z bozkávania?

Ochorenie má príznaky podobné angíne, napriek tomu sa nelieči antibiotikami. Táto choroba sa nazýva infekčná mononukleóza, no často sa jej laicky hovorí aj choroba z bozkávania. Prečo je v tomto prípade dôležitá diéta ako súčasť liečby? Čítať viac..

Tehotenstvo: čas, keď srdce bije za dvoch

Tehotenstvo: čas, keď srdce bije za dvoch

Srdce budúcej mamičky dostáva počas gravidity poriadne „zabrať“, keďže musí prečerpať omnoho väčšie množstvo krvi než v období pred tehotenstvom. Vďaka tomu sa jeho minútový výkon zvýši takmer o polovicu. A to dáva niektorým „tehuľkám“ zabrať. Čítať viac..

Článkov: 3558