Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
21,451 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Menstrulacia

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den kedy vidno na ultrazvuku ze som tehotna

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, skôr ako na USG sa dá tehotenstvo potvrdiť odberom krvi na beta HCG. Na USG začína byť vidieť tehotenstvo v 6. týždni tehotenstva. Odsledujte si to. Pri ťažkostiach alebo nejasnostiach, ako aj pre jednoznačné potvrdenia alebo vylúčenia tehotenstva navštívte Vášho obvodného gynekológa.

Podobné otázky

  • Dlhe krvacanie

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den mozem poprosit o radu. Beriem lieky azalia. Ziaden mesiac som nemala problem len tento. Menstrulacia prisla odznela bez problemov na jeden den presla uplne a zas krvacam. Lekarske vysetrenie nie je teraz mozne lekarka ma dovolenku a vsade mozu az o tyzden alebo dva. Mozem poprosit o daku radu co dalej kedze cestujem na dovolenku len ako to utlmit pokial ma nevysetri lekarka.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, bez gynekologického vyšetrenia žiadne lieky svojvoľne užívať neodporúčam. Krvácanie si odsledujte. Ak je krvácanie silné a dlhotrvajúce a nie je možné vyšetrenie u obvodného gynekológa, resp. vyšetrenie neznesie odklad, navštívte najbližšiu gynekologickú pohotovosť.