Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,387 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Krvacanie mimo menštruáciu

    , Autor: jaaaa

    Prosím Vás, ako dlho si to mám odsledovať? Teraz sme mali aj dosť často intímny styk. Myslím, že ako dlho to sledovať aby som vedela kedy ist k lekarovi? Neviete mi povedať čo to môže byť?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, ak sa jedná o silnejšie krvácanie, navštívte gynekológa v priebehu niekoľkých dní. Bez vyšetrenia sa Vám naozaj neviem bližšie vyjadriť.

Podobné otázky

  • krvácanie mimo menštruáciu

    , Autor: Eviko

    Dobrý večer,
    poslednú menštruáciu som mala 7.2.2021 - trval 4 dni čo sa mi zdalo krátko a dnes čiže po 13 dňoch opäť krvácam, zo začiatku to bolo hnedé špinenie a teraz je to jasno červená krv. Tehotná nie som. Môj cyklus nie je v poslednej dobe pravidelný. Minulý rok to bolo od 20, 23 alebo 27 dní. December to bolo 20 dní. Január 27 a február 22 a po 13 dňoch. Ďakujem za pomoc

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, odporúčam navštíviť Vášho obvodného gynekológa, ktorý na základe vyšetrení a USG stanoví ďalší postup, pripadne nasadení potrebnú liečbu.

  • Krvacanie mimo menštruáciu

    , Autor: jaaaa

    Dobrý deň, snažíme sa o bábätko, zatial sa nám nedarí. Dnes sa mi stala vec že mam 5 deň po menštruacii a mam krvacanie, Nikdy predtým som to nezažila, mám aj malé bolesti v podbrušku, čo to môže byť?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, príčin môže byť viacero, takto Vám však na ne neodpoviem. Odsledujte si to, pri pretrvávaní ťažkostí ako aj v prípade nejasností navštívte Vášho obvodného gynekológa, ktorý na základe vyšetrení stanoví možnú príčinu Vašich ťažkostí a určí ďalší postup.