Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,320 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Dusanka

    , Autor: Dusankapatrik

    Dobry vecer prajem som tehotna son v 15 tizdni deti este nemam ale mala som 4 potraty v 19 tyzdni bola som na visetrenie na geneticke s manzelom a visledky prisly dobre a dalsie visetrenia tez boli dobre he mozne ze vinosim Toto babëtko dakujem za pochopenie.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, ak ste v minulosti potratili 4 krát vo vyššom týždni, je potrebné realizovať okrem genetického vyšetrenia aj hematologické, endokrinologické, prípadne aj imunologické vyšetrenie. Keďže však nepoznám žiadne výsledky vyšetrení, nálezy, informácie a okolnosti, neviem sa Vám takto bližšie objektívne vyjadriť k možným príčinám opakovaných potratov. Samozrejme, je možné že toto tehotenstvo bude úspešné.

Podobné otázky

  • Dusanka

    , Autor: Dusankapatrik

    dobry vecer prajem vsetke visetrenia som podstupila a vsade som mala dobre visledky Len imunologicke visetrenie som nepodstupila tak ja neviem dakujem za pochopenie

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, je v celku zaujímavé, ak ste štyrikrát potratili a všetky vyšetrenia boli v poriadku a nebola Vám nasadená žiadna liečba. Ešte existuje teoreticky možnosť, že neviete vynosiť plod jedného pohlavia. Ak boli predchádzajúce plody všetky jedného pohlavia a toto je iného, je možné, že toto tehotenstvo bude úspešné. Keďže však nepoznám žiadne bližšie informácie, okolnosti, výsledky vyšetrení, ani nálezy, neviem sa V8m takto bližšie objektívne vyjadriť. Postupujte podľa odporúčaní Vášho obvodného gynekológa, prípadne vyšetrujúcich lekárov.