Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
21,440 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Vložky Shuya Health

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň,
    neviem, že či to mám brať ako problém alebo ako reakciu na tú vložku, že mám pocit takého chladenia tam "dole". Začala som používať vložky Shuya Health kvôli výtokom. Stáva sa mi teraz akosi príliš často, že sa mi robia zápaly na vonok. Že mám svrbenie tam dole. Ale ako som začala užívať tieto, tak mám pocit, že je to už lepšie. Že ma to tak nesvrbí ako predtým. Neviem, že či sú to nejaké liečivé vložky alebo prečo mám taký pocit , že ma to tak zvláštne chladí. Nezačne to hneď , ale po nejakých pár minútach. Potom to tak chladí dlhšie a následne to potom aj prestane. Nerozumiem tomu. Pretože iné intímne vložky mi robia zle.
    Neviete mi prosím poradiť?

    Budem rada za vašu odpoveď. Pekný deň prajem.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, spomínané vložky veľmi nepoznám a nemám s nimi žiadne skúsenosti, preto Vám asi veľmi neporadím. Pozeral som zloženie vložiek a čisto teoreticky môžu ich zložky spôsobovať chladivý pocit. Ak Vám nevyhovujú, viete ich zmeniť. Ak Vám však naopak vyhovujú a nepríjemný chladivý pocit po chvíľke odozneje, nevidím dôvod, prečo by ste ich nemali aj naďalej používať.