Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,102 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Môže to byť tehotenstvo?

    , Autor: Ivon94

    Dobrý večer. Chcela by som sa spýtať že ak sme mali s priateľom nechránený pohlavný styk počas mojich plodných dní, snažíme sa o dieťa a menzes mi mešká teraz tri dni . Bola som dnes u gynekológa na preventívnej prehliadke a on mi povedal že tak ako som mu povedala vraj to vyzerá že za pár dní dostanem menzes. Je možné že by som mohla byť tehotná alebo to je jasne vidieť či je maternica pred menzesom? Ďakujem za odpoveď

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, tehotenstvo by v tomto čase vidieť ešte nebolo. Maternica môže vyzerať ako pred menštruáciou, pretože sliznica je vyššia. Tehotenstvo sa za daných okolností nedá vylúčiť. Tehotenský test má zmysel realizovať najskôr na 14. deň meškajúcej menštruácie. Odsledujte si to.

Podobné otázky

  • Nechránený sex

    , Autor: Milly

    Mám otázku mala som nechránený sex 24.9.2020 potom prišla menštruácia ale teraz mam pocit že som tehotná bolia ma prsníky a mám nevoľnosti od dnes môže to byť tehotenstvo?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, niektoré ženy menštruujú v prvých týždňoch tehotenstva. Jednoznačne sa tehotenstvo takto vylúčiť nedá. Odsledujte si to. Pri pretrvávaní ťažkostí navštívte Vášho obvodného gynekológa.