Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,320 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Nechránený sex

    , Autor: Milly

    Mám otázku mala som nechránený sex 24.9.2020 potom prišla menštruácia ale teraz mam pocit že som tehotná bolia ma prsníky a mám nevoľnosti od dnes môže to byť tehotenstvo?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, niektoré ženy menštruujú v prvých týždňoch tehotenstva. Jednoznačne sa tehotenstvo takto vylúčiť nedá. Odsledujte si to. Pri pretrvávaní ťažkostí navštívte Vášho obvodného gynekológa.

Podobné otázky

  • Mozne tehu

    , Autor: Adelôčka

    Dobry den pred 9 dnami sme mali nechraneny sex kedy moze test ukazat tehu? Ovulaciu neviem kedy mavam. Dakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, tehotenský test má zmysel realizovať najskôr na 14. deň meškajúcej menštruácie. Skôr realizovaný tehotenský test môže byť aj falošne pozitívny. Odsledujte si to.

  • Tehotenstvo

    , Autor: lieno

    Dobrý deň, s priateľom sme mali nechránený sex, dva krát po sebe počas plodných dni aj pred . Aká je tam šanca na tehotenstvo? Doteraz sme si dávali pozor , len občas sa stalo, že si nedal pozor ale to bolo len naozaj že občas a tehotná som nezostala. Preto sú teraz aké šance na tehotenstvo, keď si nedával pozor?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, za predpokladu nechráneného pohlavného styku, navyše počas obdobia ovulácie, je šanca na tehotenstvo najvyššia.

  • Tehotenstvo?

    , Autor: Zuzaska

    Dobry den.chcem sa opytat.poslednu menstruaciu som mala 4.2.2023.v case ovulacie sme s priatelom mali nechraneny sex.v marci som mala dostat menzes 4teho ale 1.3 som zacala krvacat ale nebolo to ako zvycajne..len trosku krvy ktora bola najprv ruzova,potom ruzovo hneda a mala iny zapach ako menzes.toto trvalo asi 3 dni ale fakt tej krvy bolo akoze len par kvapiek za cely den.robila som si tehotensky test ale ukazuje negativ..mozem byt tehotna alebo to je nieco ine? Dakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, za daných okolností sa tehotenstvo vylúčiť nedá. Tehotenský test nemá zmysel ešte realizovať, je to ešte skoro. Tehotenský test sa odporúča realizovať najskôr na 14. deň meškajúcej menštruácie a neskôr. Odsledujte si to. Pre jednoznačné potvrdenie alebo vylúčenie tehotenstva navštívte Vášho obvodného gynekológa.

  • Sex

    , Autor: Kopa

    Dobrý deň mal som nechránený sex z partnerkou a To bolo len také ze navlhčila aj to aj to a párkrát som len vošiel dnu 3x a 4 opakovania a či žena cíti ked sa donej muž šanca aleo mala na otehotnenie. Pretože ja som to vôbec necítil žeby som sa spravil ale ajtak sa uisťujem.. Ďakujem za odpoveď

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, za predpokladu nechráneného pohlavného styku sa tehotenstvo jednoznačne vylúčiť nedá. Aj keď nedošlo k ejakulácii, v proststickom sekréte sa nachádza tiež isté množstvo spermií. Preto aj prerušovaná súlož nie je antikoncepcia. Za daných okolností je síce pravdepodobnosť otehotnenia pomerne malá, ale nie nulová.

  • Menzes

    , Autor: Karim

    Dobrý deň dnes mi začala menstruacia a mala som nechránený sex je možné tehotenstvo

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, pravdepodobnosť tehotenstva za predpokladu nechráneného pohlavného styku počas menštruácie je veľmi malá. Odsledujte si to.