Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
21,423 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Bolesť na ľavej strane podbruška

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, som aktuálne v 30tt+6. Pri poslednej kontrole tento utorok boli všetky výsledky vyšetrenia a aj vyšetrenie moču v poriadku.
    Od včerajšieho večera pociťujem miernu bolesť na ľavej strane podbruška - vaječník ? Okrem toho mám farbu výtoku jemnej žltkasto-zelenej farby, ale len ráno po prebudení a prvom vymočení. Nepociťujem žiadne pálenie ani svrbenie. Na intímnu hygienu používam gél Beliema Pro Sensitive.
    Moja gynekologička má momentálne dovolenku.
    Môže sa jednať o nejaký zápal, mykózu, alebo je to v poriadku ? Ďakujem za odpoveď.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, príčin pobolievania môže byť viacero. Maternica sa každým dňom zväčšuje, čím dochádza aj k naťahovaniu väzov závesného aparátu maternice, čo žena môže pociťovať ako pichavé bolesti po stranách podbruška, ako aj v pošve. Takto sa Vám však neviem bližšie objektívne vyjadriť. Odsledujte si to. Pri pretrvávaní ťažkostí, ako aj v prípade nejasností navštívte zastupujúceho gynekológa Vášho obvodného gynekológa.

Podobné otázky

  • Bolest

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, užívam antikoncepciu Daylla .. trápi ma bolest na ľavej strane podbruska .. je taká ako keby tupá ale keď napnem svaly na brušku tak ma tam veľmi pichne a boli to .. neviem čo to môže byt :(

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, takto sa Vám objektívne vyjadriť neviem. Odsledujte si to, pri pretrvávaní ťažkostí odporúčam navštíviť Vášho obvodného gynekológa, ktorý na základe vyšetrení a USG zistí príčinu Vašich ťažkostí a určí ďalší postup.