Mama články

„SZIA PAPA...!“

„Szia papa“! Spontánne sa ozve hlas môjho trojročného syna len čo začuje známe zvonenie a už počujem jeho cupot z detskej izby. Čítať viac..

Ako ušetriť?

Myslím, že nejedna z nás si v tejto dobe povzdychne, že tých peňazí by mohlo byť v domácnosti trošku viac. Čítať viac..

Ako je to možné?

Kde bolo, tam bolo, boli sme dvaja. Museli sme prísť z gymnázia v malom meste na internát vo veľkom meste, aby sa z nás stala dvojica. Čítať viac..

Naše veľké stretnutie

Naše veľké stretnutie

Už je to tu, náš veľký deň D. Personál v nemocnici pulzuje životom pracovitých mravcov len v mojom svete zastal čas. Hladkám si veľké bruško a prihováram sa svojmu synovi ... Čítať viac..

U pediatra trochu inak

Celý čas som sa modlila, nech už sestrička otvorí dvere a povie to známe:“ďalší“. Keď si prisadla ešte bližšie ku mne, chcelo sa mi vykríknuť, že či mám na čele napísané, že som bútľavá vŕba? Čím som si vyslúžila spoveď tejto nešťastnej ženy? Čítať viac..

...a nič nám nie je!

Strážime si pocit, že sme zodpovední rodičia, ktorí postavili prvé tehličky zdravého životného štýlu nášho synčeka a vyzvali na súboj všetky hnusné choroby, ktoré trápia členov našej rodiny. Čítať viac..

Dve čiarky

Bola som prekvapená, keď som ich uvidela – dve čiarky na tehotenskom teste. Nie preto, že by sme sa o to nesnažili a netúžili po tom. Práve naopak. Čítať viac..

Mne sa to stať nemôže

Koľkí z vás poznajú toto konštatovanie? A koľkým z vás sa potvrdilo ako úplne prehnané, ba vlastne opak bol pravdou? Takmer som na svoju slepú dôveru a naivitu doplatila sama. Čítať viac..

Článkov: 3551