Mama články

Prebuďte sa do jari!

Aké je to pohodlné. Vyzuť čižmy a nechať svoje nohy pobehovať v teniskách a poltopánkach. Odložiť zimnú bundu doma a vytiahnuť šmrncovnú koženku. Pomalým krokom si na prechádzke vychutnávať príjemné slnko a hlavne – konečne sa začína sezóna detských ihrísk. Stačí drobca obliecť a vypustiť, nech si užije preliezky, šmykľavky, pieskovisko a čerstvý vzduch. My si ich môžeme užiť s ním. Čítať viac..

5 tipov ako prežiť sviatky jari v zdraví

Slovenská Veľká noc je bohatá nielen na tradície, ale aj ťažké jedlá. Po období pôstu si radi doprajeme stôl plný údenín, klobás a koláčov. Napriek tomu sa sviatky jari dajú osláviť aj v zdravšom duchu. A vôbec pritom nemusíme porušiť tradície. Inšpirujte sa.  Čítať viac..

REITERS FINEST FAMILYHOTEL****S

Jedinečný hotel pre rodiny s deťmi, ktorý v sebe spája luxus wellness hotelov a dokonalý all inclusive servis rodinných hotelových rezortov.  Majiteľ  Reiters Reserve Karl J. Reiter, sústreďuje svoju pozornosť  predovšetkým na pohodu a komfort  malých a veľkých hostí.  Čítať viac..

Rotenstein: Historický festival

Hrad Červený Kameň sa po dlhých storočiach stane centrom rytierskeho zápolenia na koňoch. Rytieri z viacerých kútov Európy sa stretnú 17. – 18. mája 2014 na veľkom hrade v Malých Karpatoch, aby si vydobyli slávu a uznanie Vás všetkých. Čítať viac..

Privítajte jar a príďte si zašportovať a zabaviť sa!

Ak ešte nemáte program na prvý aprílový víkend, urobili ste dobre! Máme pre vás skvelý tip ako aktívne, a najmä spoločne, stráviť sobotu (5. apríla). V tento deň sa totiž do sýtosti môžu vyšportovať a zabaviť deti i rodičia v rámci 9. ročníka ČSOB Bratislava Marathon, ktorým bude žiť celé mesto od 5. do 6. apríla.  Čítať viac..

Fejk? Ďakujem, neprosím.

Zdá sa, že nosenie fejkov je spoločensky akceptované. Podľa prieskumu GfK len tretina Slovákov a Čechov má voči napodobeninám značkových výrobkov odmietavý postoj. Nielen že väčšine opýtaných imitácie neprekážajú, nemali by problém s nosením „nepravých“ značiek za predpokladu, že by o tom okolie nevedelo. Čítať viac..

Článkov: 3551