Nátierka z kaviáru

mary | 23. august 2018
Nátierka z kaviáru

Netradičná, ale veľmi chutná nátierka s TOP ingredienciou.

Suroviny

  • 100 g masla,
  • 20 g cibule,
  • 1 PL olivového oleja,
  • 50 g kaviáru,
  • soľ,
  • štipka práškového cukru,
  • 1 ČL citrónovej šťavy,
  • 200 g syra,
  • 1 vajce uvarené na tvrdo,
  • kyslá uhorka,
  • reďkovka

Postup

Maslo, nadrobno pokrájanú cibuľu, postrúhaný syr a olivový olej dobre vymiešame. Pridáme kaviár, posekané vajce, štipku cukru, soľ a citrónovú  šťavu, a opäť dobre premiešame. Podávame na opečenej bagete, ozdobíme kolieskami reďkovky a pásikom uhorky.

 

Fotogaléria