Poradňa pediatra

Poradňa pediatra
11,510 otázok

Na problémy súvisiace s rastom, vývojom dieťaťa i chorobami odpovedá MUDr. Marta Špániková, pediatrička.

Poradna uzavretá.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu. 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

  • Kravské mlieko ?

    , Autor: Steluska

    Dobrý deň mám 8 mesačnú dcérku ktorá vôbec nechce piť umelé mlieko už som Humenská asi 10 teraz sme na Nutrilon ár ...vipije možno 60 tri krát za deň dakedy ani nie ..v noci sa budí pije trošku lepšie ale dneska som jej dala kravské v krabičke a vipila skoro 120 .čo si o Tom mislite ...a keď bola malá dr.hovoeila že má reflux takmpeeyo sa bojím ale už nemá žiadne priznaki skbor by som povedala že jej ten reflux odstúpil už ..a koľko by mala vipit keď má osem mesiacov viem že určite viac než 60 ale neviem čo mám robiť nedá sa ..ona nechce

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    Určite by som jej nedávala krabicové mlieko z bežnej siete obchodov ani trvanlivé ani čerstvé!!!!!! 60 ml niekoľkokrát denne je úplne v poriadku. Ak má dieťa kvalitnú stravu, týždenne denne mäso cca 30 gramov, ovocie, zeleninu, mliečnu obilninovú kašu, po deviatom mesiaci môže aj jogurt, od ôsmeho mesiaca dvakrát týždenne žĺtok, tak mlieka viac nepotrebuje a už vôbec nie krabicové!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podobné otázky

  • mlieko v tehotenstve

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý den prajem
    Som tehotná a pijem veľmi veľa mlieka.Strašne mi chutí..... Moja otázka: či nevybudujem pre svoje dieťa nejakú alergiu na kravské mlieko ?????
    DAkujem pekne Andrea

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    Záleží na tom, či máte poztiívnu alergickú anamnézu, teda či vy alebo manžel netrpíte na alergicé ochorenie napríklad asthmu, ekzémy, sennú nádchu. Taktiež neviem, čo je strašne veľa, do jedného litra denne, je to v norme.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: