Poradňa pediatra

Poradňa pediatra
11,510 otázok

Na problémy súvisiace s rastom, vývojom dieťaťa i chorobami odpovedá MUDr. Marta Špániková, pediatrička.

Poradna uzavretá.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu. 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

  • Šupinky vo vlasoch

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň pani doktorka. Čítala som vo Vašej poradni,že odporúčate krém Babysquam na šupinky vo vlasoch. Môže byť použitý aj pre staršie deti ? Dcéra - 7 rokov, má s tým dlhší čas problém, šupinky sú len v ofinke, sú žltej až "hrdzavej farby". Používali sme Triamcinolon, ale moc nepomohol.
    Ďakujem pekne.

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    Nechápem prečo triamcinolon. V tomto veku je to už vlastne príznak lupín, použila by som už aj šampón Nizoral, babysquam môžete použiť tiež.

Podobné otázky

  • supinky vo vlasoch

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobry den chcem vas poprosit o radu nasa dcerka ma 3 roky a stale sa jej robia vo vlasoch tie zlte supinky co maju deticky ked su este male a zrasta sa im hlavicka nasej dcerke sa to robi vecsinou na jednej strane hlavky ked jej to natriem olejcekom umyjem a vycesem mame pokoj tyzden a potom sa zase objavia,skusala som zmenit aj sampon ale nic nepomaha.pokozku na tych miestach ma suchu a zacervenalu niekedy to ma az za uskami.

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    Postupujete správne, al keďže je už dosť veľká na tie bábätkovské šupinky, bolo by vhodné to skonzultovať s kožným lekárom. Mohlo by sa jednať o izolovaný prejav niektorého kožného ochorenia.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: