Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,102 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Meggy455

    , Autor: Meggy455

    Dobrú deň test ukázal že som v 2 až 3 týždni a menštruácia mi meška us 4 dní. A keď tak moja sestra to mala tiež takto a dr ju hneď vypísal na PN lebo robila prácu ťažkú a ja to isté robím a keďže jej gynekológ je starší a skúsenejší dal ju hneď na PN tak prečo by môj gynekológ nemal to isté spraviť keďže som uz raz potratila to tiež povedal že mám chodiť do roboty a nedal ani papier nič a skončilo to ako to skončilo

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, ak už máte v anamnéze jeden potrat a pracujete v rizikovom prostredí a na rizikovom pracovisku, je na Vašom obvodnom gynekológovi, aby Vás prípadne vypísal.

Podobné otázky

  • Meggy455

    , Autor: Meggy455

    Dobrý deň pán doktor ! Chcela by som sa opýtať. Keď mi tehotenský test ukázal že som 2-3 týždni tehotná a mám prácu takú že dvíham ťažké veci. Je možno zistiť že som tehotná aj na ultrazvuku ? Alebo z krvi?? A môže mi dať doktor PNku na 9 mesiacov že mám rizikové ??

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, z krvi sa tehotenstvo potvrdiť dá. Na USG nebude ešte nič vidieť. Tehotenský test má zmysel realizovať najskôr na 14. deň meškajúcej menštruácie. Kým nemáte na USG potvrdené fyziologické tehotenstvo, nemyslím si, že Vás gynekológ vypíše na PN.