Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
21,008 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • je mozne aby som bola tehotna?

    , Autor: odbornik6

    Dobry den
    chcela by som sa opytat na to, ci si myslite ze je pravdepodobne aby som bola tehotna ked mam PCO, bez hormonalnej substitucie nemam cyklus (naposlledy bol z femostonu v novembry) a s priatelom pouzivame kondomy aj ked iba na koniec, nie pocas celeho styku. V poslednych dnoch mam velmi silo nafuknute prsia, taha ma v nich a mam velmi citlive bradavky (az tak ze to som nikdy nemala), tiez ma tlaci v podbrusku a citim sa nafuknuta a citala som ze by to mohli byt prve priznaky tehotenstva. Myslite ze si mam urobit test? Je vobec mozne aby som pri suhre takychto okolnosti bola tehotna???
    Dakujem pekne a prajem pekny den

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň,
    je to veľmi nepravdepodobné no nikdy sa to nedá 100 % vylúčiť bez tehotenského testu.

Podobné otázky

  • Tehotenstvo

    , Autor: .,.,.,.,.

    Prepáčte ale minulá otázka bola poslaná omylom nuž problém pretrváva.Chcela by som sa opýtať, je možné že som tehotná? Pred 17tymi týždňami partner prešiel pár krát po vrchu a nebol ani ejakulat viac menej som sa na internete dočítala že to je aj tak možné. Mala som pravidelný menzes lenže mám strach že sa môže jednať o tehotenstvo. Momentálne som trochu viac pribrala ale nejaké značne viditeľné znaky nemám je možné aby som bola tehotná?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, myslím si, že tehotná nie ste, ale takto sa Vám neviem na 100% vyjadriť. Pre jednoznačné vylúčenie tehotenstva navštívte Vášho obvodného gynekológa.