Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
21,370 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • je mozne aby som bola tehotna?

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den
    chcela by som sa opytat na to, ci si myslite ze je pravdepodobne aby som bola tehotna ked mam PCO, bez hormonalnej substitucie nemam cyklus (naposlledy bol z femostonu v novembry) a s priatelom pouzivame kondomy aj ked iba na koniec, nie pocas celeho styku. V poslednych dnoch mam velmi silo nafuknute prsia, taha ma v nich a mam velmi citlive bradavky (az tak ze to som nikdy nemala), tiez ma tlaci v podbrusku a citim sa nafuknuta a citala som ze by to mohli byt prve priznaky tehotenstva. Myslite ze si mam urobit test? Je vobec mozne aby som pri suhre takychto okolnosti bola tehotna???
    Dakujem pekne a prajem pekny den

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň,
    je to veľmi nepravdepodobné no nikdy sa to nedá 100 % vylúčiť bez tehotenského testu.

Podobné otázky

  • Tehotenstvo

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Prepáčte ale minulá otázka bola poslaná omylom nuž problém pretrváva.Chcela by som sa opýtať, je možné že som tehotná? Pred 17tymi týždňami partner prešiel pár krát po vrchu a nebol ani ejakulat viac menej som sa na internete dočítala že to je aj tak možné. Mala som pravidelný menzes lenže mám strach že sa môže jednať o tehotenstvo. Momentálne som trochu viac pribrala ale nejaké značne viditeľné znaky nemám je možné aby som bola tehotná?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, myslím si, že tehotná nie ste, ale takto sa Vám neviem na 100% vyjadriť. Pre jednoznačné vylúčenie tehotenstva navštívte Vášho obvodného gynekológa.