Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
21,450 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Menštruačné kŕče

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň p. Doktor. Mám 15 ročnú dcéru,ktorá má menzes cca 2,5 roka. Už sa to pomaly ustaluje, mala nepravidelný cyklus. Moja hlavná otázka je. V nemocnici Šaca ju už vysetria? Nakoľko posledný štvrť rok má silné kŕče.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, naše nemocničné gynekologické ambulancie nie sú ambulancie obvodného gynekológa. Naša nemocnica má dve ambulancie obvodného gynekológa, jednu na Poliklinike AGEL, Vstupný Areál USS Košice-Šaca a druhú v Ambulantnom centre Cassovar v Košiciach. Prijímame pacientky od 15 rokov.

Podobné otázky

  • Čo to znamená

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať medzi 8.4.- 9.4 (zo štvrtka na piatok v noci )sme s priateľom mali nechránený styk a vtedy som mala zrovna ovuláciu a po styku mi povedal že nestihol že určite trafil niečo do mňa týždeň nato 13.4 som mala jednodňové špinenie a bolesti v podbrušku ako keby ma tam niečo pichalo nebolo to ani ako predmenštruačné kŕče ale iba pichanie v podbrušku sem tam som mala pocit len na vracanie ale nevracala som a nevedela som čo to znamená a ani neviem zatiaľ . 21.4 som bola u gynekológa a všetko v pohode ani som sa sním o tom nerozprávala . 23.4 som mala dostať menštruáciu ktorá mi trvá stále okolo 7-8 dní nikdy nie menej a vždy je velmi silná a bolestivá , no nakoniec som dostala menštruáciu 22.4 a trvala mi iba do 26.4 vôbec nebola silná a ani bolestivá prvý deň bola iba ružová ,druhý deň už bola normálna ,tretí deň tiež ,štvrtý už bola slabšia a včera už nič . Čo to znamená ? Je tam nejaká šanca tehotenstva ? Vopred ďakujem za vašu odpoveď.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, áno, tehotenstvo sa nedá vylúčiť. Ak ste o tom nepovedala obvodnému gynekológovi a nerealizoval odber krvi na beta HCG, inak nemal šancu zistiť tehotenstvo, keďže na USG nie je tak skoro ešte nič vidieť. Odsledujte si to. Pri meškaní menštruácie 14. dní si realizujte tehotenský test, prípadne navštívte Vášho obvodného gynekológa.