Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,442 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • ružovkastý výtok

    , Autor: kikuska66

    Dobrý deň, ja som sem už písala, ale stalo sa mi toto... písala som sem že som mala s priateľom pohlavný styk 2 dni po menštruácií s kondomom ktorý praskol, ale zistili sme to skôr ako by sa do mňa stihol urobiť. Styk bol 16.5. a menštruácia mi začala 9.5. Dneska sme sa maznali a vnikol do mňa raz, omylom... Potom som išla na wc a všimla som si že mám ružovkastý výtok, nie taký ako pred menštruáciou. Nikdy som takýto výtok nemala... čo sa to deje? Je to príznak že sa vajíčko oplodnilo? Môžem byť tehotná?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň,
    môže isť o krvácanie v čase ovulácie, ružový výtok nie je znakom oplodnenia alebo tehotenstva, len veľmi zriedkavo dochádza k špineniu v čase uhniezdenia embrya - toto nebude veľmi pravdepodobne váš prípad.

Podobné otázky

  • bolesti v podbrušku

    , Autor: kikuska66

    Dobrý deň. Ja som sem už písala že som mala s priateľom pohlavný styk 2 dni po menštruácií s kondomom ktorý praskol, ale zistili sme to skôr ako by sa do mňa stihol urobiť. Styk bol 16.5. a menštruácia mi začala 9.5 a skončila 14.5. Dneska sme sa maznali a vnikol do mňa raz, omylom... Potom som išla na wc a všimla som si že mám ružovkastý výtok, nie taký ako pred menštruáciou ale len na papiery. Výtok som mala 22.5., na druhý deň ráno ale veľmi málo tiež stále len na papiery a tretí deň také maličké bodky krvi na nohavičkách. Chcela by som sa teda spýtať, či sa dá zistiť gravidita ked som u gynekologičky bola 24.5. a pani doktorka mi robila len sono a spravila bežnú prehliadku? Povedala mi že mám všetko v poriadku.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň,
    nie, na ultrazvuku či pri bežnej prehliadke sa takto včasná prípadná gravidita ešte nedá zistiť.