Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,102 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Zelený hlien

    , Autor: lemon

    Dobrý deň pani doktorka, je v poriadku ak mám zelený hlien? Nie vždy - tak raz-dvakrát do týždňa. Inak býva obvyklý ako pri plodných a neplodných dňoch - teda aj priesvitný, ale zelený? Alebo je to sprievodný jav niečoho? Momentálne beriem Imunor. Ďakujem za odpoveď.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň,
    zakúpte si v lekárni Lactofeel na preliečenie a ak to nepomôže navštívte lekára, môže ísť o začínajúcu vaginálnu infekciu.

Podobné otázky

  • Výtok

    , Autor: Nikaaaaa

    Dobrý deň,
    rada by som sa opýtala, už asi pol roka po menzese (niekedy je aj pauza jeden dva dni) a potom sa objavi dva tri dni taký ružovo zelený, farebný hlien. Potom to prejde. Je to normálne?
    Ďakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, príčin ťažkostí môže byť viacero. Zelený hlien nie je úplne v poriadku. Takto sa Vám však neviem bližšie objektívne vyjadriť. Pri pretrvávaní ťažkostí je vhodné realizovať výtery z krčka na chlamýdie, mykoplazmy, ureaplazmy a trichomonas vaginalis. Vhodné je tiež realizovať desaťdňovú kúru vaginálnymi probiotikami. Pri pretrvávaní ťažkostí alebo v prípade nejasností navštívte Vášho obvodného gynekológa.