Pediatrická poradňa MUDr. Kataríny Legrand

Pediatrická poradňa MUDr. Kataríny Legrand
460 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Katarína Legrand, alias OkiDoki, pediatrička  a mama dvoch dcér. Je autorkou úspešnej knihy Pediatra pre zvedavých rodičov.   

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Pediatrická poradňa MUDr. Kataríny Legrand
  • Pretrvávajúca teplota

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň pani doktorka, veľmi by som bola vďačná za Váš názor. 13 ročný syn má tretí týždeň teplotu okolo 37,3 - 37,5. Ráno ho bolí hrdlo, kašle, nesmrká. Naša pani doktorka mu zobrala krv, výter z nosa aj hrdla a RTG dutín. Všetko je v poriadku a pani doktorka tvrdí, že má problém s dutinami, resp. alergiu (dala nám liek na alergiu Desloratadine, Biseptol a sprej do nosa Allergodil). Na alergologickom vyšetrení sme boli minulý rok a alergia sa žiadna nezistila. Lieky berie cca týždeň, žiadna zmena však nenastáva, syn sa stále necíti lepšie. Pani doktorka nás poslala na krčné, objednali nás však až o dva týždne, aj to so šťastím.... Mám o neho obavy, prosím, čo by ste nám poradili? Ďakujem!

    Odpovedá: MUDr. Katarína Legrant

    Prajem pekný deň! Podľa toho, čo píšete by som to s veľkou pravdepodobnosťou neurobila lepšie ako Vaša pani doktorka. Uvidíte, čo sa ukáže na ORL. No myslím, že treba plne dôverovať Vašej pani doktorke, ktorá Vás pozná a je evidentne veľmi dôsledná. S pozdravom doki Katka