Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
17,162 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • naliate prsia

    , Autor: gabina123

    dobry den ja by som sa chcela spytat ci mozem byt tehotna ked mam naliate prsia a pobolievaju ma a ci mozem mat slaby hnedy vytok dakujem vopred

Podobné otázky

  • kvasinky a vysledok testu

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den pan doktor,
    mam 3 dni pred menstruciou, cyklus mavam pravidelny...je mozne ze som tehotna.. naliate prsia, bolesti v podbrusku....no posledny tyzden ma trapi vytok....zacina mat hrudkovity tvar...:( isla som do lekarne si kupit rosalgin/kedze doktora mi neordinuje/ pani mi poradila si spravit tehotnsky test pred pouzitim rosalginu...vysledok bol negativny....chcela by som sa spytat, ci je mozne, ze kvasinky ovplyvnili vysledok testu...a ci je sanca ze tehotna nakoniec som....? Ostala som z toho zronena....mam este sancu? Dakujem za odpoved.Miska z MT

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    uvedené príznaky samozrejme nesúvisa s graviditou, pretože progesteron sa vylučuje aj u netehotných, normálne si dajte rosalgin, je neškodný, a test si spravte, ak Vám vynechá menštruácia týždeň, predtým to nemá žiadny výnam.

  • Tehotensk test a injekcia

    , Autor: matula028

    Dobrý den pan doktor, mam na vas malu otazocku.Som akurat v priprave na IVF v 21den cyklu mi bola pichnuta iniekcia DECAPEPTYL a že mi MS može prist skôr alebo že mi bude meškat,no ja som troch zenpokojena lebo MS mi už meška 7den je to normale? a ešte sa chcem opytat či môže ta injek.DECAPEPTYL ovplivnit vysledok teh.test ? mne už 2ve teh.testi vyš pozit a mam naliate prsia a mierne bolesti v podbrušku tak ako by som mala kaA26ždu chvilu dostat MS. dakujem

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    ak Vám podali iba decapeptyl, tak nemáte čo mať pozitívny test, je možné, že ste tehotná, ale ak vám podali lieky na priame vyvolanie ovulácie, tak može byť test pozitívny. Vhodné je vyšetrenie.