Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
18,804 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • cervene pluzgieriky

    , Autor: wewer

    chcem sa opytat tiez mam taky problem ako regina a je ten herpes moc vazny mam strasny strach ale ked som bola na prehliadke tak mi robil vytere a ostatne mala som len lactobvacia ale inak nic take ale toto iste mam boli to pluzgieriky strasne svrbia pomaha mi nie canesten ale sprej candibene krem nemozem zohnat lebo vraj uz nieje ale canesten sa tomu vobec aj ked ma rovnake zlozenie nevyrovna.,a ginoflor. len strasne dlhe liecenie uz mam nervy sak chcem aj sexualne fungovat z manzelom .prosim poradte ale ja uz nechem ist ku gynekologovy ja sa za vsetko hanbym aj ked viem ze je to treba normalna vec...dakujem za kladnu odpoved a este prosim vas ale lieky si mam kupovat na lactobacila lebo vraj to je normalne ale nic mi na to nedal myslel si ze si kupim asi sama. no lactolady nemozem ani citit lebo je tam daco ako keby brusinky alebo nieco take

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    je potrebné vyšetrenie, ak sa jedná o Herpes genitalis, tak tento nie je liečiteľný Candibene ani canestenom, dáva sa Zovirax v tabletkách. Herpes však zmizne sám po nejakom čase, ale može sa vracať. Skúste Lactovag vo vaginálnych tabletkách, okrem lactobacila obsahuje aj vitamín C.