Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,458 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • Výtok začervenanie

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý večer chcela by som sa poradiť od štvrtka pociťujem pálenie mierne svrbenie sem tam viacmenej pálenie vonkajších pohlavných orgánov mám to aj začervenané o okoli posvoveho vchodu najviac mám hustý výtok ktorý mi pripomína zápach spermií dala som si už dva krat tabletu lomexin nezabralo z vonka sa natieram jenamazolom a mám aj fungicídin môj gynekológ bude robiť až v stredu a ja neviem čo s tým dnes som mala dostať aj menzes no zatiaľ mám len stopy krvi v tom vytoku a neviem či to je už tým že mi začne menzes alebo niečo spojené s tým problémom čo to môže byt a niečo čo by zabralo brala som aj probiotiká gynophilus bolo relatívne dobre mali sme pohlavný styk s dva dni na to začali tieto problémy začervenanie okolo posvy nemizne ani ten výtok ďakujem

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    ak nepomáha jenamazol, nejedná sa o mykozu a bude potrebné vyšetrenie, vyzerá to na tzv. dysmikrobiu kedy sa premnožia anaerobne baktérie. Vhodný je macmiroro complex.