Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,511 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • zlatý stafylokok

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den, pan doktor,
    v januari som mala mimomaternicove tehotenstvo bez nasledkov a nasledne mykozu a tak mi doktor urobil preventivne kultivaciu, pretoze sa chceme opat pokusit otehotniet. Vo vytere mi nasiel zlateho stafylokoka a predpisal mi na 12 dni Polygynax. Moja otazka znie, ci je podla vas tato liecba potrebna, ci stafylokok nezmizne sam a kym zmizne mam sancu otehotniet? Dakujem vopred za skorú odpoved

    Sylvia

Podobné otázky

  • Macmiror complex 500 a alkohol

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, bol mi zistený zlatý stafylokok v pošve a boli mi predpísané vaginálne čipky macmiror complex 500, chcela by som sa opýtať, či počas užívania týchto čípkov mozem pit alkohol alebo to znižuje účinok liečby a neodporúča sa?
    Ďakujem.

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    ak nemáte problémy, nie je potrebné liek užívať, stafylokok je bežná súčasť nášho tela. Alkohol neovplyvňuje liečbu vaginálnymi čípkami, maximálne si ich zavediete inam omylom, ak budete opitá.