Čokoládová nátierka

Marika Koscelníková | 13. marec 2020
Čokoládová nátierka

Lahôdka, ktorá poteší brušká.

Suroviny

  • 2 PL arašidového masla
  • 2 ČL karobu  (alebo kakaa)
  • 1 PL javorového sirupu
  • voda (podľa potreby)

Postup

Zmiešame spolu arašidové maslo, karob a javorový sirup. Vzniknutú hustú pastu môžeme pridaním vody rozriediť do požadovanej konzistencie. Vodu odporúčam pridávať postupne po lyžiciach, aby sa zmes nerozriedila príliš. V takom prípade stačí pridať opäť trochu karobu, ktorý slúži ako zahusťovadlo, alebo ju, naopak, môžete využiť ako sladkú čokoládovú omáčku. V prípade starších detí môžeme použiť namiesto karobu kvalitné kakao.

 

Fotogaléria