Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,367 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Previs po sekcii

    , Autor: Asti

    Dobry den, chcela by som sa poradit...som v 37tt, prvy porod bol sekciou. Zatial bolo vzdy vsetko v poriadku, krcok zavrety, bez tonizacii a kontrakcii. Brusko mi uz spadlo cez tu jazvu po sekcii, co asi nie je ojedinele, ale...vcera som bola velku cast dna na nohach a bolo teplo, prerabame este izbu takze som upratovala. No a dnes rano som zistila ze v tom previse naspodu akoby ostala nejaka voda, je to trosku citlive (to bolo aj dlho po sekcii, prakticky stale, take strpnuto-citlive). Prehmatala som si to, je to len akoby v podkozi, pohyby babatka citim normalne, zvnutra ma nic neboli, brucho netvrdne, nespinim ani nekrvacam. Na poradnu idem vo stvrtok. Dnes uz sa budem len povalovat asi, ale podla Vas, mam si pytat skorsi termin na poradnu? Pripadne pomoze mi si polezat a trosku si to miesto premasirovat? Dakujem.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, iba na základe opisu mi nie sú celkom jasné Vaše ťažkosti. Je možné, že ste sa viac "naliali" nadmernou záťažou pri upratovaní. Odsledujte si to. Takto sa Vám neviem bližšie objektívne vyjadriť, ale ak sa stav nebude zhoršovať a nemáte žiadne iné ťažkosti, stačí podľa mňa absolvovať tehotenskú poradňu podľa plánu.