Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,104 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Obávam sa že som potratila

    , Autor: Europa

    Dobrý deň ,nájom v 8 týždni tehotenstva . Cely víkend som mala teplotu ktorá skákala 37-37.3 a dookola , plus bolela ma hlava a kríže . Nakoniec som sa rozhodla zobrať Liek Tylenol ktorý obsahuje acetaminophen. Vraj v tehotenstve to môžem zobrať v nutných prípadoch . Teplota ustúpila . Druhý deň to iste ale tabletku som už nezobrala . Dnes ráno som vstala s neskutočnými krcami tak som bola na wc a pri každom tlačení bola silná bolesť v podbrusku až zimomriavky som mala . Hlava ma bolela asi 5 hodín na pravej strane bez prestávky , strašná bolesť tak som zase zobrala tu istú tabletku . Bolesť hlavy ustúpila no Neskôr som nepociťovala žiaden hlad , bruško bolo zrazu mäkké a stále je a absolútne nemam kŕče ako som niekedy mala. Plus nie som vôbec hladna . Zatial som nekrvacala no mám veľký strach . Potratila som ?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, takto sa Vám neviem bližšie objektívne vyjadriť. Pri ťažkostiach alebo nejasnostiach odporúčam navštíviť Vášho obvodného gynekológa.