Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,106 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Konzultacia postupu gynekologa

    , Autor: Dominicka1612

    Dobry den.

    Chcela by som sa poradit o spravnosti postupu mojej gynekologicky. Momentalne som v 28+1tt. Uz od konca novembra mi gynekologicka hovori, ze je dieta velmi nizko. 21.12. som bola na poradni, kde mi predpisala progesteron so slovami, ze "mi predpise iba jedno balenie (15ks), aby mi toho nezostalo prilis vela v pripade, ze by to nezaberalo". 4.1. som bola na kontrole, kde ma ale nevysetrila, ci sa stav zmenil, ale predpisala mi rovno dalsie 2 balenia progesteronu. Dalsiu poradnu mam naplanovanu na 18.1. Je tento postup podla Vas v poriadku? Zacinam mat dojem, ze to jej vyjadrenie v decembri bola iba akasi vyhovorka, lebo jej vyhovovalo viac mi zvysne lieky predpisat az po novom roku. Tymto vyjadrenim vo mne ale vzbudila dojem, ze si ma riadne skontroluje, co ale neurobila. Dufam, ze som sa vyjadrila zrozumitelne a nezamotala to velmi. Vopred dakujem za odpoved.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, Váš obvodný gynekológ má najlepší prehľad o všetkých výsledkoch vyšetrení, pozná vaginálny nález, ako aj ostatné okolnosti, preto sa vie najobjektívnejšie vyjadriť a nasadiť potrebnú liečbu. Neprináleží mi hodnotiť postup Vášho obvodného gynekológa. Ak máte akékoľvek pochybnosti o postupe alebo ste stratili voči Vášmu gynekológovi dôveru, môžete si zmeniť obvodného gynekológa.