Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
21,453 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • ph posvy-dodatok

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den, dakujem vam za odpoved. Len na upresnenie-neviem,ci mam tie cipky minut jednu denne celych 10 dni,alebo staci 3-4 dni aby to zabralo na mykozu a potom raz za tyzden. To som sa zabudla spytat a dr je tam az v utorok. Bojim sa,aby sa mi nerozvinula vacsia mykoza-moze ta nieco zle sposobit pri tej serklazi-dostat sa hlbsie? To ph 6,1 je moc zle? Este posledna otazka-od serklaze-7tyzdnov mi nebola robena kultivacia-iba to ph -pred 3tyzdnami 4 a teraz tych 6,staci to? Dakujem vam velmi pekne.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň,
    dĺžka užívania závisí od závažnosti nálezu, určite by som vo vašom prípade odporučila dlhšie užívanie čiže kľudne 10 dní po jednej tabletky. Po preliečení je vhodné zopakovať kultivácie.

Podobné otázky

  • ph posvy-dodatok 2

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den,prepacte,ze je to uz 3.otazka k tomu istemu-no mam strach kvoli serklazi-aby to nevyvolalo predc.porod. Da sa to ph 6 upravit aj nejako inak-stravou,lacto-seven....? Alebo stacia len tie boraxove cipky? Este som citala o lactovagu-cipkoch? ?? Dakujem vam naozaj velmi pekneza rady.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň,
    uvidíte ako zaberie terapia, následne sa zváži ďalší postup.