Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,106 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Duphaston a otehotnenie

    , Autor: nikusa85

    Dobry den, chcela by som Vas poprsit o radu.
    Od januara 2013 sa pokusame o babatko ale zatial to ale nevyslo. V januari 2013 som aj vyjadila po 4 rokoch hak. Na poslednej prehliadke mi dr. spravila hormonalny profil a na jeho zaklade mi nasadila Duphaston od 15 do 24dc. v 17 den som mavala aj spinenie silnejsie.
    Chcela by som vediet menzes mam 30dnovi. Styk by sme chceli mat v 14 a 15 den /vtedy by som mala mat ovulku snad/, a v 15 den mam aj zacat uzivat lieky, je mozne ze otehotniem aspon hypoteticky? Alebo to skusat intenzivnejsie ked uz budem nejaky ten den uzivat lieky? a je mozne ze sa mi zmeni aj perioda?
    Dakujem za odpoved

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň,
    vždy je u ženy vo fertilnom veku hypotetická možnosť otehotnenia. Skúšajte pohlavný styk na 10, 12, 14 a 16 deň cyklu. Vtedy je najväčšia šanca na otehotnenie.

Podobné otázky

  • Duphaston a otehotnenie

    , Autor: Mončiči 123456

    Dobrý deň pán doktor chcem sa opytať že keď uživam duphaston od 14.dňa cyklu na upravenie menštruačneho cyklu že možem pri ňom uživať akykolvek liek/injekciu na otehotnenie. Že nezabrani duphaston tym liekom zabrať? Za odpoveď srdečna vďaka.!

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, neviem, na aké lieky alebo injekcie na otehotnenie myslíte. Svojvoľne si však lieky ani injekcie nenasadzujte a o prípadnej zmene alebo doplnení liečby informujte Vášho obvodného gynekológa.