Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
21,703 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Opuch

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň pán doktor,pred týždňom som mala opuchnuté pyski až hore vo vnútri na ľavej strane potom mi to prasklo a od vtedy mi stále stadal ide žltý zapachajuci výtok skvor hnis prosím čo si nato dať dajaku masť? Abi to prestalo dakujem.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, takto sa nedá bližšie objektívne vyjadriť. Určite odporúčam navštíviť Vášho obvodného gynekológa, ktorý na základe vyšetrenia určí príčinu ťažkostí a stanoví ďalší postup.

Podobné otázky

  • Injekcia na vyvolanie menzesu

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň včera mi pichli vyvolavačku agulutin na vyvolanie menzesu chcem sa opýtať od včera si nemôžem poriadne sadnúť boli ma polovica zadku ani ležať nemôžem manžel hovorí ze je tam trošku opuch je to normálne alebo to mam riešiť obvodný gynekológ ma trz týždeň dovolenku ďakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, pri pretrvávaní ťažkostí je vhodné chirurgické vyšetrenie. Je jedno, ktorý špecialista indikoval podanie lieku, podstatný je lokálny nález, ktorý máte na sedacom svale. Takto sa Vám neviem bližšie objektívne vyjadriť.