Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
21,451 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Meškanie menštruácie aj po vyvolavacke

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, som 4 mesiace po pôrode. Hneď ako mi skončilo 600nedelie tak som dostala menštruáciu prvé dva mesiace bola pravidelná. Posledná však bola 16.7. Cyklus mam 28 dňový. Bola som s tým aj u svojho gynekológa, podľa sona mám len zvýšenú sliznicu niič né tam nevidel. Zobrali mi krv a dali vyvolavacku. Podľa krvy mi povedali že hcg hormón je negatívny. Dnes je to však 10 deň od vyvolavacky a ja stále nemám menštruáciu, cyklus už má 47 dní. Robila som si aj tehotenský test hneď po meškani a aj dnes a boli všetky negatívne. Chcela by som sa opýtať aký by to ešte mohol byť problém keď menštruácia neprišla ani po vyvolavacke. Ďakujem.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, ak ste po pôrode a ešte kojíte, menštruácia môže byť ešte nepravidelná a nemusí k nej dôjsť ani po podaní Agolutinu. Je to otázka hormónov. Záleží tiež od množstva podaného Agolutinu. Postupujte podľa odporúčaní Vášho obvodného gynekológa.